Jobb
Varumärken

Jobb

Säljande medarbetare butik

Vi söker en ny medarbetare till vår butik i Säter.

Tillsammans med de andra säljarna är du den som möter våra kunder. Vi arbetar aktivt med att möta kunden och hjälpa den i sin besluts- och köpprocess både i butik och på telefon/mejl. I rollen som butikssäljare ingår även andra uppgifter runt omkring i butik, så som varuplock, skyltning, möblering, städ, skicka/ta emot varor med mera, ibland en och annan leverans.

Vi är ett litet team, där alla har ansvarsområden utöver det gemensamma butiksarbetet. Då det är en liten arbetsplats behöver alla vara flexibla och ta ansvar. Tillsammans gör vi ett bra jobb!

Vi söker dig som kan sätta kunden i fokus och som inte är rädd för att rycka in där det behövs. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter från försäljning/service och eller möbler/textil/inredning samt om du är kreativ och händig.

Tjänsten är på 60 % och vi jobbar både vardagar och helger (lördagar) enligt schema. Kollektivavtal finns.

Rekrytering sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 22 september. Skicka din ansökan till Marie Lidén på marie@lidensmobler.se, som även svarar på eventuella frågor (070-266 42 09).

Lidéns Möbler är en av Sveriges äldsta möbelbutiker och finns i Säter, Dalarna. Genom ett noga utvalt sortiment och en kurerad utställning erbjuds kunderna en upplevelse och service som är unik. Stort fokus ligger på kvalitet, kunskap och kundbemötande.