Leverans
Varumärken

Leverans

Det är alltid möjligt att hämta varorna på vårt lager i Säter. I vårt ordinarie levereransområde (Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppland och Stockholms kommun (ej skärgården)) levererar vi med egen bil. Till övriga Sverige skickar vi med Posten eller DHL. För leveranser utanför Sverige vänligen kontakta oss för information.

LEVERANSKOSTNAD

Fri frakt inom Sverige till ytterdörr eller postombud vid order över 500 kronor. (Gäller ej reavaror)

Fraktkostnad inom Sverige för order under 500 kronor är 49 kronor.

Inburet till anvisad plats (webbordrar) 595 kronor. Varorna blir inburna till den plats du önskar. Utförs antingen av oss själva, eller tjänsten DHL Home Delivery inburet.

Fullserviceleverans (endast vid köp i butik): Inom vårt ordinarie leveransområde (Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppland och Stockholms kommun (ej skärgård)) erbjuder vi leverans med inbärning, montering och bortforsling av emballage för 700 kronor och i Säters kommun för 350 kronor. (Tak- och väggmontering ingår ej och tjänsten gäller ej reavaror).

I de fall mottagaren inte löst ut sändning eller varit anträffbar på överenskommen leveranstid tar vi ut en avgift för att täcka returfrakter och administration.

LEVERANSTID

Leveranstiden varierar kraftigt beroende på produkttyp. Vissa produkter finns på vårt lager och skickas inom några dagar från ordertillfället, medan många möbler specialtillverkas just för kunden. Det medför ofta en leveranstid på ca 4-8 veckor (undantagsvis längre). Vi bekräftar leveranstid till kund så snart vi fått vår beställning bekräftad från vår tillverkare.

Om varor med olika leveranstid beställs, skickas de samtidigt. Kontakta oss om du vill ha delleverans. Om leveransförseningar eller avvikelse uppstår utifrån din preliminära leveransvecka meddelar vi dig. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar.