Boknäs
Varumärken

Boknäs

Boknäs

Boknäs är ett finskt familjeföretag som leds av sin ägare i andra generationen. Inspirerad av en passion för antikvariska böcker och historiska kartor började tillverkningen av en världskänd stapelbar bokhylla återupplivas på 1990-talet.

Ursprungligen tillverkades Boknäs möbler endast för grundarens personliga bruk. Han var en antikvitetssamlare som sökte efter en dammfri bokhylla för sina antikvariska böcker. Till följd av entusiastiska önskemål från privatkunder och senare också från olika försäljningsställen blev Boknäs emellertid inom några år ett framgångsrikt medelstort företag med olika möbelkollektioner, egna affärer och pålitliga återförsäljare både i Finland och utomlands. I dag designar och tillverkar Boknäs två olika produktsortiment, Boknäs och Villinki, som båda tillverkas ur material av hög kvalitet och med känsla för detaljer och former.

Läs gärna mer på deras hemsida www.boknas.com

Beställs personligen

Med de många varianter och utföranden som det går att välja mellan är det just nu inte möjligt att presentera dessa på ett bra sätt i vår webbshop. Är du intresserad av möbler från Boknäs är du mer än välkommen att besöka oss i butik eller att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare.