Om Lidéns Möbler
Varumärken

Om Lidéns Möbler

Lidéns Möbler finns än idag kvar i Säter där allt en gång startade. Butiken är en fullservicebutik, där målsättningen är att alla kunder ska vara nöjda med sina köp och med den service de får. Företaget ägs idag av systrarna Ann och Marie Lidén, som är fjärde generationen ägare och Marie Lidén är VD för företaget.

Årets möbelhandlare 2016

På Möbelmässan 2016 utsågs Lidéns Möbler till årets möbelhandlare av branschorganisationen FMI (Färg, möbler och interiör) med följande motivering: Som ett av de äldsta möbelhusen i Sverige har företaget utmärkt sig inom möbelhandeln med ett inspirerande utbud och alltid med ett rikt sortiment. Ett möbelföretag som sedan generationer tillbaka har erbjudit kunderna varor av god kvalitet med få reklamationer.

Personal

Företagets personal är grunden för den service och kunskap kunderna får när de besöker butiken. Produktkunskapen är gedigen och de som arbetar här är måna om att ge alla kunder den uppmärksamhet, hjälp och service de behöver. Tveka inte att kontakta oss om du har någon fråga.

Marie Lidén, VD

Agnetha Hölke, ekonomi och försäljning

Marinanne Svennberg, sömnad och försäljning

Johan Broberg, försäljning

Staffan Elfström, försäljning och logistik